Alle nieuwsberichten

Classic Dice 5 Reels

De Classic Dice 5 Reels is een online gokkast van stakelogic en geheel in klassieke stijl. De kleurrijke rollen op de Classic Dice 5 Reels fruitautomaat zijn gevuld met de bekende fruitsymbolen en speciale dobbelsteensymbolen. Maar deze videoslot beschikt ook over dobbelsteen symbolen en deze moet u in de gaten houden. Want deze geven u de kans om hele mooie prijzen te winnen. Ook de winlijnen zorgen voor hoge winst kansen. Sla uw slag op deze prachtige fruitautomaat. Probeer uw kansen op een BIG WIN of een MEGA WIN bij dit gokspel. 3 DICE-SYMBOLEN die zich overal op de rollen bevinden, activeren de ..

Lees meer..

Classic Joker 5 Reels

De online gokkast Classic Joker 5 Reels van Stakelogic is een ongelooflijk mooie machine. Het spel kent 3 rijen, 5 rollen en in totaal 15 win-lijnen. De symbolen op de Classic Joker 5 Reels fruitmachine hebben verschillende waarden. Maar allen leveren ze mooie prijzen op. Er zijn twee functies op deze speelautomaat die grote winnende combinaties opleveren: De Mysterie win en de supermeter-modus. Als het u lukt om 3 jokers op een winlijn te krijgen dan krijgt u een willekeurige prijs. Als de supermeter wordt geactiveerd zal een winnende combinatie door alle joker symbolen veranderen in wild symbolen. U heeft dan de kans om grote winsten ..

Lees meer..

Cinderella Win Time

Uw dromen kunnen uitkomen als u op de online Cinderella Win Time gokkast gaat spelen. Laat de symbolen rollen en wie weet wint u wel uw eigen kasteel op de Cinderella Win Time slot machine. Assepoester is de ster van dit betoverende spel. Een cherry meter kent u mystery prijzen toe. Verder zijn er vele winnende combinaties. Wordt uw sprookje waarheid en komen uw dromen uit? Uw zult het merken als u gaat spelen op deze videoslot. Probeer dit mooie spel van Stakelogic ook eens op uw smartphone of tablet. U zult versteld staan welke opties er dan bij komen.

Lees meer..

Magical Forest

Stakelogic neemt u op de Magical Forest mee naar een magische bos. U beleeft op de Magical Forest videoslot een spel vol opwinding, grote winsten en eindeloze magie. Een Zeepaardje, een kabouter en een feniks komen bij elkaar en vullen het spel terwijl een onzichtbare fee u rondleidt door het bos. Normale symbolen worden door een toverstaf omgezet in wildsymbolen. Het magische boek op deze slot welk magisch wezen u gaat vergezellen een een speciale set rollen voor de gratis speelrondes. Laat u zich in het spel meenemen op deze mystieke gokkast. Speel dit spel ook eens op uw mobiele ..

Lees meer..

Archangels Salvation

Archangels Salvation is een gokkast van ontwikkelaar Netent. U betreedt de wereld van aartsengelen. Aan de linkerkant in serene blauwachtige kleuren treft u een engel. De rechterkant bevat de hel die met helse kleuren de duivel afbeeld. De intense soundtrack en spectaculaire 3D animaties maken het spel op de Archangels Salvation slotmachine wel helemaal compleet. In het midden tussen de twee gebieden zal het spel zich afspelen en het is helemaal de vraag welke kant het uit gaat. Belandt u in de hel of in de hemel? Dat zal het spel bepalen. Probeer dit spel ook eens op uw iPhone ..

Lees meer..

Book of Anubis

Book of Anubis is een online gokkast van Stakelogic. We gaan met de Book of Anubis slotmachine terug naar de Egyptische oudheid alwaar Anubis de God van het balsemen en beschermer van de doden is. Zijn hoofd is van een jakhals. Men geloofden dat zoogdieren hun doden beschermden. Deze god is de hoofdpersoon bij deze videoslot. U zult worden verblind door de schoonheid van deze mooie slot. U wordt geleid door een prachtig graf. Anubis zit op zijn troon en u zult ontdekken welke geheimen hij met zich mee draagt. Als u de historische ontdekking doet dan zult u rijkelijk ..

Lees meer..

Planet of the Apes

Planet of the Apes is werkelijk een adembenemende gokkast die u beslist moet uitproberen. Netent heeft een exclusieve deal getekend om de filmserie Planet of the Apes om te zetten naar een videoslot. Bij deze slotmachine komen de films van 2011 en 2014 tot samen tot leven. De rollen Rise en Dawn bevatten alle personages uit de films die als symbolen zijn omgezet. Uiteraard zijn in het spel waarbij bonussen, schatters en wildsymbolen opgenomen. U kunt er niet omheen. Het spel is echt de moeite waard om te spelen, bijna te mooi. Stammen wij af van de apen, wij denken het wel.

Lees meer..

Joker Wintime

Als u nou op een te gekke gokkast wilt spelen dan is de Joker Wintime een uitverkoren fruitautomaat. De Joker Wintime slot is in al zijn eenvoud magnifiek. Neem nou de jokers. Hun vrolijke gezichten zullen bij u een glimlach op de lippen toveren. Zij zijn de sterren van dit mooie spel op deze fruitautomaat. Tevens zijn de wild symbolen en gemengde winnende combinaties volop aanwezig. Bovendien kent de kersenmeter genereuze mysterieuze prijzen toe. Win de prijs van uw dromen. Probeer uw kansen op een MEGA WIN bij deze fruitmachine met 50 winlijnen. De kleurrijke rollen zijn gevuld met klassieke fruitsymbolen, ..

Lees meer..

Phantoms Curse

Het klassieke verhaal “The Phantom of the Opera” is door Netent opnieuw uitgevonden met de gokkast Phantoms Curse. Het verhaal gaat over het spook dat wederom het hart van de mooie Christine wil veroveren. De Phantoms Curse slotmachine biedt een een spel met een nieuw niveau van opwinding met zijn meeslepende achtergrondmuziek. In het spel komen de wild en scattersymbolen ook aan bod waarbij de kroonluchter feller gaat branden en u kans heeft op mooie prijzen. U wordt betoverd door dit liefdesverhaal tussen het spook en Christine waarbij u meer verschillende functies en beloningen zult ontdekken. Start het spel en ..

Lees meer..

Hot 4 Shot Deluxe

Stakelogic is met de Hot 4 Shot Deluxe gokkast op de markt gekomen om uw kansen op een overwinning te vergroten. Beproef uw geluk in het opwindende klassieke spel op de Hot 4 Shot Deluxe slot. Met 6 rollen en 20 winlijnen is dit een absolute topper onder de fruitmachines. De Hot symbolen zijn de scatters. Deze activeren het bonusspel wanneer er 3 op de rollen verschijnen. De kans op grotere prijzen is dan aanwezig, u kunbt dan schoeten op 3 verschillende prijzen. Speel deze multiplayer hotshot uitvoering gratis in online casino met uw computer of mobiele apparaat zoals een ipad, tablet of mobiele telefoon.

Lees meer..

Fire and Ice

De online Fire and Ice is een leuke gokkast van ontwikkelaar Amatic. Zeker als u opzoek met naar traditionele fruitsymbolen om prijzen mee te winnen dan is de Fire and Ice videoslot zeker aan te raden. U zult zien dat u te maken krijgt met een fruit thema die u tal van prijzen kan op leveren. Het leuke detail van het spel is dat zowel vuur als ijs binnen het thema terug zullen komen. U ziet dat vooral aan de kleuren op de rollen en aan de kleuren van de extra rollen. Wild symbolen, bonussen komen allemaal voorbij op deze ..

Lees meer..

Lost Relics

De mooie archeologe begeleidt u op uw zoektocht naar de oude schatten. Op de online Lost Relics gokkast betreedt u een mysterieuze opgraving die leidt naar de oudheid. Het ontwerp en de afbeeldingen zijn op de Lost Relics slot gewoon verbluffend. U wordt begeleidt naar mysterieuze schatkamers die beschikken over een eeuwige vlam. Ontwikkelaar Netent heeft met de Lost Relics videoslot fantastisch werk geleverd. Tijdens de gratis speelronde wordt u geconfronteerd met verborgen kisten en reken maar dat deze mooie schatten bevatten.

Lees meer..